Home

Over Bem Brasil


Brazilië

Een totale culturele ervaring! Brazilianen staan bekend om hun liefde voor leven, muziek en eten. Door de vele verschillende culturen in ons land, is iedereen van over de hele wereld welkom. Wij willen u een complete ervaring geven van onze (rijke) taal, onze keuken en onze cultuur in een vriendelijke en rustige omgeving. Of u nu komt voor Portugese taallessen, kooklessen of het proeven van ons heerlijke eten, u zal kennis maken met de unieke aspecten van de Braziliaanse cultuur. Wij zullen er bovendien alles aan doen om u de beste service en ervaring te geven.

Brazilië

Braziliaanse kooklessen


Bem Brasil Braziliaanse Kooklessen

De kooklessen hebben als doel om heerlijk alledaags eten van verschillende regio's uit Brazilië, en vanuit de hele wereld te maken. We passen de recepten aan ons drukke leven aan zonder dat de geweldige smaken verloren gaan. Tijdens het leren koken van enkele van de meest populaire Braziliaanse gerechten, vertellen we u ook interessante feitjes over Brazilië zelf en het erfgoed. U zal ook wat van de Portugese leren en nieuwe vrienden maken.

Cursus: Portugese Taallessen


Bem Brasil Cursus Portugese Taallessen

Wij maken het leerproces voor u gemakkelijker, sneller en aangenamer door een proces van associatie en visualisatie.

Wij bieden u:

  • Flexibel schema om in te passen in uw drukke leefstijl.

  • Aangepaste klassen voor studenten van alle niveaus.

  • Portugees 1.0: Ideaal voor diegenen die Brazilië gaan bezoeken en de basis gespreksvaardigheden en alledaagse zinnen willen leren.

  • Portguees 2.0: Ideaal voor diegenen die graag Portugees leren lezen, schrijven en vloeiend kunnen spreken. De nadruk ligt op grammatica, het opbouwen van zinnen en het schijven.

  • Een-op-een privélessen.

  • Groepslessen.

Bem Brasil Cursus Portugese Taallessen

Braziliaanse Catering


Bem Brasil Braziliaanse Catering

Braziliaans eten is één van de meest diverse keukens van de wereld. Elke regio heeft zijn eigen culinaire geschiedenis en gerechten. Ons menu biedt u een diversiteit aan Braziliaans eten, zoals Feijoada, comida baiana en de beroemde "finger foods" zoals coxinha, empada, bolinho de bacalhau, risoles, nagerechten, salades en meer.

Tarieven


Wij bieden u kwaliteitsservice met betaalbare prijzen. De lessen die wij bieden duren één uur, tenzij u een aangepast pakket heeft.

Individuele Lessen
€ 30,00
per uur

Groep Lesson
€ 25,00
per uur

10-weken pakket
€ 200,00
per pakket

Kooklessen
€ 40,00
per les (inclusief materiaal)

Catering
(prijzen op verzoek)


* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Contact


BEM Brasil

Jacob de Graeflaan 54
1181 DN Amstelveen

Tel: +316 29377923
Mail: info@bem-brasil.nl

KvK: 63073595